Bed & Breakfast

Op een knooppunt van vele wandel- en fietstochten, staat de Cuypers pastorie. Een monumentaal pand, ontworpen door de architect van het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam, Pierre Cuypers. Twee kamers zijn ingericht als Bed & Breakfast. Je bent van harte welkom om hier één of een meerdere nachten te verblijven. 

In de Cuypers pastorie ('het kleine Rijksmuseum' in Vorden) kun je gewoon genieten van de Bed & Breakfast mogelijkheid maar ook van de geBed & Breakfast. De bewoners van de Cuypers pastorie organiseren meditaties en themabijeenkomsten over bezinning en zingeving. Naast hun gewone beroep runnen ze de pastorie en maken twee keer per dag gebruik van het stiltecentrum van het Heiligenbeeldenmuseum (de buren) waar zij een korte meditatie houden. Hier kun je, als je dat wilt, aan meedoen.

De Cuypers pastorie is een unieke plek om even op adem te komen. Hier kun je uitblazen na een lange wandeling of fietstocht. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar, uit de moestuin van de pastorie aangevuld met lokale producten. In overleg kan ook aangeschoven worden bij de lunch of avondmaaltijd. 

 

Logies en ontbijt € 45 - € 65
Logies, ontbijt en diner: € 60 - € 80
Logies en drie maaltijden: € 70 - € 90

 

Prijzen zijn per persoon, per nacht, inclusief BTW en toeristenbelasting.
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Cuypers pastorie | Created by