Bezinning en Bezieling

Komende activiteiten:

Heerlijk is het als je ergens binnenkomt en je ervaart: hier voel ik me thuis! 

Ken je het gevoel dat je na het horen van een prachtige muziekuitvoering bent geraakt of bij het zien van een schilderij of foto overweldigd kunt zijn door de intentie van het beeld, de vorm of de kleuren? Het gevoel van herkenning bij het lezen van woorden of een gedicht maakt dat je je verbonden voelt met wie je bent of waar jij zelf voor wilt staan. 

De Cuypers pastorie werkt samen met beeldend kunstenaars, dichters en musici, zodat in dit huis van verbinding een 'virtueel atelier' ontstaat: een plek waar door de synergie van rust en dynamiek, betrokkenheid en inspiratie weer evenwicht, ruimte en perspectief kunnen ontstaan.

De Cuypers pastorie heeft in samenwerking met het Heiligenbeeldenmuseum een prachtige ruimte ingericht in de sacristie. In dit stiltecentrum wordt twee keer per dag een meditatie gehouden in de vorm van een kort getijdengebed. Een oude kloostertraditie in een moderne vorm. Het stiltecentrum is op 25 juni 2016 geopend.

Tijden meditatie/getijdengebed: 's morgens om 07.15 uur en 's avonds om 19.15 uur. Niet op zaterdagavond en zondagmorgen.
 

Data van bijeenkomsten en workshops: zie agenda

 

 

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Cuypers pastorie | Created by