Over ons

Intiatiefnemers Cuypers pastorie

Nan Pluymackers is ruim 35 jaar werkzaam in de gezondheidszorg als leidinggevende, projectleider, coach en mediator. Zij heeft ervaring met individuele begeleiding en groepstrainingen. Haar expertise bouwde ze op in het onderwijs en de gezondheidszorg. De laatste jaren werkte zij als projectcoördinator ten behoeve van een innovatief wetenschappelijk project in de gezondheidszorg. Daarnaast leidde zij haar eigen bedrijf.

Henk van den Berg startte zijn carrière in de IT. Naast computertechnologie lag zijn expertise op het gebied van proces- en organisatieontwikkeling. In 2001 studeerde hij af als theoloog aan de Katholieke Universiteit Utrecht en Remonstrants Seminarie in Leiden. Sinds 2001 is hij Remonstrants predikant en geestelijk verzorger. Naast zijn werkzaamheden in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk organiseert hij themabijeenkomsten op het gebied van zorg & zingeving, kunst & spiritualiteit en levenskunst & levensvragen. Hij geeft lezingen en begeleidt seminars en retraites. 


Steven Vlam is na zijn kandidaats Geschiedenis aan de Rijks Universiteit Groningen naar Zweden en Engeland verhuisd waar hij als onderzoeker in de internationale politieke wereld werkzaam was. Met zijn Japanse vrouw is Steven eind jaren ’80 naar Tokio verhuisd waar hij de studies Japanologie en Marketing voltooide. Hier leerde Steven koken volgens de Japanse traditie. Bij terugkomst in Nederland werkte Steven in het internationale bedrijfsleven, waaronder vele jaren in de levensmiddelenindustrie. 
Door zijn jarenlange ervaring in deze levensmiddelenindustrie is hij onder de indruk geraakt van de sterke invloed die voeding heeft op de mens. 

Steven Vlam: ‘Hippocrates, de grondlegger van de Westerse geneeskunde, wist het al: laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.’

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Cuypers pastorie | Created by