Individuele retraite en verblijf

Op adem komen of juist op stoom komen door bijvoorbeeld te schrijven aan een onderzoek of boek? Voor wie zich enkele dagen wil terugtrekken is van harte welkom in de Cuypers pastorie. Er zijn 2 passantenkamers van alle gemakken voorzien. Voor het eten wordt gezorgd. 

Los van het dagelijks leven, los van het werk of van thuis kun je in de Cuypers pastorie en het mooie coulissen landschap je hoofd leeg maken en op adem komen. Letterlijk en figuurlijk even afstand nemen kan helderheid geven over de situatie waar je je in bevindt. Of je kunt gewoon uitrusten na een inspannende en of ingrijpende periode in je leven. Of je kunt schrijven aan een opdracht, een onderzoek of een boek.

De rustige sfeer van de Cuypers pastorie en de omgeving geven je veel mogelijkheden om je helemaal te focussen, of tot rust te komen en juist te ontspannen. Je leeft mee in het dagritme en je hebt verder alle tijd aan je zelf om tot rust te komen, te schrijven, te wandelen of fietsen. 

Iedere retraitant kan, indien gewenst, tijdens het verblijf in de Cuypers pastorie een beroep doen op een professionele coach of geestelijk begeleider. 

Logies en ontbijt:

vanaf € 40 tot  € 80

Logies en drie maaltijden:

vanaf € 70 tot € 105

Prijzen zijn gebaseerd op een minimum verblijf van 2 nachten en 2 dagen, zijn per persoon, per nacht, inclusief BTW en toeristenbelasting.

De prijzen zijn verdeeld in drie tarieven afhankelijk van het inkomen.

A-tarief voor minimum inkomens tot maximaal € 1.200,- per maand
B-tarief voor inkomens tot maximaal € 1.600,- per maand
C-tarief voor bovenmodale inkomens van € 1.600,- per maand en voor diegenen die de kosten kunnen declareren

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief

Copyright by Cuypers pastorie | Created by